0513 - 463 500Smidte 47, 8407 ER Terwispelitambyld@comprix.nl

De laatste dag alweer! Waar we met veel lawaai en geklets vertrokken woensdag, is het nu erg rustig op de fiets. Alle energie is verbruikt en de energie die er nog is, hebben we nodig om tegen deze harde wind in te fietsen. Een behoorlijke klus! 

Na een iets langere nacht waren we vanochtend rond half 8 weer wakker. Na even rustig opgestart te hebben kon het grote opruimen beginnen. Wat een uitdaging! Woensdag paste alles nog in de tassen, vandaag is het wel weer gelukt maar vraag niet hoe…. Feit is dat alles weer mee is en dat is het belangrijkste! Mochten er dingen missen, we hebben op school een zak met gevonden voorwerpen die ‘van niemand zijn’. Mocht er thuis iets uit de tassen komen wat er ook niet hoort; we doen dinsdag wel even een rondje in de klas. 

Na het ontbijt en het opmaken van alle restjes eten kon de bagage worden ingeladen, deden we een schoonmaakrondje en al snel waren we klaar voor vertrek. Rond half 11 zijn we vertrokken uit Terherne. Na verschillende stops om op adem te komen zitten we nu bij Kaasboerderij De Deelen om te lunchen en nog even te spelen. Nog eventjes en dan stappen we weer op de fiets om rond half 2 terug op school te zijn. 

Dan zitten de 3 dagen kamp er al weer op! Wat hebben we genoten en wat hebben we het leuk gehad met z'n allen. Het was fantastisch! 

 

Geplaatst op: 26 Mei 2023

terug