0513 - 463 500Smidte 47, 8407 ER Terwispelitambyld@comprix.nl

Wat binne we moai fuort! 

Na een kort nachtje waren we vanochtend alweer vroeg op. Toch begonnen de meesten van ons weer fris en fruitig aan deze nieuwe dag. Na een heerlijk ontbijt was het tijd om onze spullen te pakken om een dag op pad te gaan. Dat was best lastig voor sommigen… 

Rond half 11 werden we door onze schipper opgehaald om een eind te varen. Al snel bleek dat we vandaag ook zelf veel moesten doen. Veel van ons hebben vandaag de eerste cursus ‘Hoe bestuur ik een boot’  gehaald en ook een spoedcursus hoe gaan we door een sluis hebben we voldoende afgesloten. 

Op de terugweg zijn we aangestoken bij het Kameleoneiland waar we onze eigen lunch klaar moesten maken. We hebben knakworstjes op onze zelf gebakken broodjes gegeten en daarna mochten we zelf pannenkoeken bakken op het kampvuur. Ze smaakten fantastisch! 

De rest van de middag hebben we lekker op het eiland gespeeld en later ook bij de kampeerboerderij.  En natuurlijk moesten er de nodige voorbereidingen getroffen worden voor de bonte avond. 

Na heerlijke patat en een ronde verstoppertje was het dan eindelijk zo ver, de bonte avond kon beginnen! 

We hebben een geweldige avond gehad met prachtige optredens. De verhalen komen ongetwijfeld nog… 

En daarna was het helaas alweer tijd om te gaan slapen. In tegenstelling tot gisteren waren de meesten het daar nu wel mee eens. 

Op dit moment is het nog niet stil, maar zo bont als gisteravond zal het wel niet meer worden… (hoopt de leiding) 

 

Geplaatst op: 25 Mei 2023

terug