0513 - 463 500Smidte 47, 8407 ER Terwispelitambyld@comprix.nl

En we zijn vertrokken! 

Na een best frisse start van onze fietstocht werden we al snel lekker warm door het harde trappen. Maar de reis ging voorspoedig, al snel hadden we tijd voor een korte pauze en was het eerste bodemonderzoek ook een feit. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen! 

Rond half 11 kwamen we aan in Terherne en stond de boot van de Kameleon voor ons klaar. Deze bracht ons via een prachtige route naar onze kampeerboerderij. Daar aangekomen stond de bagage al klaar en mochten we onze slaapkamers verdelen en alles inrichten. Om vervolgens al weer te vertrekken met de boot naar het Kameleoneiland. Wat hier allemaal gebeurd is, laat ik me maar niet over uit. Daarvoor verwijs ik jullie graag naar de foto's! Feit is dat we ons ontzettend vermaakt hebben en onze lachspieren goed getraind zijn. 

Na deze geweldige middag zijn we terug naar onze fietsen gebracht en zijn we zo ook via de weg naar onze kampeerboerderij gekomen. Daar wordt op dit moment hard gewerkt aan het avondeten door de corvee ploeg en wordt er gevoetbald, gedoucht en op het water gespeeld met kano's en waterfietsen. Kortom iedereen vermaakt zich prima! Op naar een gezellige avond en dan gaan we zien hoe laat het echt stil wordt op de boerderij. Wordt vervolgd… 

 

Geplaatst op: 24 Mei 2023

terug