0513 - 463 500Smidte 47, 8407 ER Terwispelitambyld@comprix.nl

Nou we weten inmiddels dat het laat werd! Het was lang gezellig en onrustig en toen wij op bed gingen, werd er ook nog het nodige gekletst. Laten we maar zeggen dat het een lange, maar superleuke dag was! 
De tweede dag werden we gewekt door een kudde paarden, zo dachten wij tenminste. Er denderde iets behoorlijk voorbij. Na 5 minuten hoorden we ook een luid ‘hihihihi’ met daar achteraan ‘Het is gewoon nog maar 6 uur!’ Bleek dat de meiden al weer vroeg in de veren waren en klaar waren voor dag 2. Wij iets minder….

Maargoed om half 9 zaten we allemaal weer buiten aan de picknicktafels en konden we gaan ontbijten en onze lunchpakketten maken. Half 10 zijn we op de fiets gestapt om richting het Canadameer te gaan. Na een prachtige route van juf Maijke zijn we eventjes gestopt bij een uitkijktoren. Onderweg hebben we nog een stukje moeten lopen omdat een kudde wilde paarden een veulen beschermde en ons er niet langs wilde laten. Wat een ervaring! 

Uiteindelijk zijn wel neergestreken bij een heerlijk plekje aan het meer waar volop gezwommen en gepicknickt is. Hierna hebben we onze mooie route vervolgd en zijn we geëindigd in Duinenzathe. Hier hebben we de leerlingen eigenlijk niet meer gezien. Wat hebben ze zich heerlijk vermaakt! Van spookhuis tot achtbaan en trampoline tot ballenbak, overal zaten ze. 
Na een afsluitend patatje en ijsje moesten we nog een klein stukje weer terug naar onze kampeerboerderij. Helaas wel door de regen… 

Na lekker douchen en droge kleren hebben ze allemaal lekker omgerommeld en nog de laatste hand gelegd aan de acts van de bonte avond.

Om op te warmen hebben we een heerlijk broodje knakworst en een cup a soup (Hoe werkt dit juf?) gehad en daarna kon het feest beginnen. 
Met drie spetterende prestatoren zijn we door alle dansjes, quizzen, playback en voorstellingen heen gegaan. Het was geweldig! Wat hebben zij, maar ook wij, genoten!

Na een afsluitende disco zijn ze allemaal (heel) moe maar zeer tevreden hun bedje in gekropen en was het zowaar binnen een kwartier stil! Tijd voor de juffen om de laatste hand te leggen aan de terugweg en nu duiken wij er ook in.. 
Op naar een mooie laatste dag. Welterusten!

 

Geplaatst op: 17 Mei 2024

terug