0513 - 463 500Smidte 47, 8407 ER Terwispelitambyld@comprix.nl


 ‘Juf, ik snap niet hoe het kan dat mijn ogen zo klein zijn?’

Nou wij wel! Gisteravond was het weliswaar snel stil, vanochtend om 7 uur waren de eerste tassen alweer ingepakt. Het was wederom een kort nachtje..

Voor het ontbijt stonden alle koffers en tassen al ingepakt in de grote hal en konden we rustig ontbijten en onze lunchpakketjes klaar maken. Om vervolgens alles schoon te maken, in te laden en de laatste vergeten spullen nog uit te delen. Mochten er toch nog dingen missen in de tassen, wij hebben op school nog spullen die ‘van niemand waren’, die delen we dinsdag uit. 

Voordat alle ouders kwamen hadden we nog even tijd om lekker te spelen en op je laden voor de terugweg. En na een groepsfoto en een rondje zonnebrand zijn we om half 11 weer op de fiets gestapt. 


 

Bij de eerste stop, in Elsloo, hebben we even bijtankt. En daarna weer op naar Sluis II.

Hier hebben lekker geluncht om vervolgens door te fietsen naar de Koppejan. Hier hebben we lekker gespeeld in speel/dierentuin en nog een lekker ijsje gegeten. En daar zitten, hangen, liggen we nu. Met een half uurtje stappen we op de fiets naar Terwispel om een geweldig kamp af te sluiten.

Wat hebben we 3 geweldige dagen gehad met deze schatten van kinderen. Het was geweldig!

 

Geplaatst op: 17 Mei 2024

terug