0513 - 463 500Smidte 47, 8407 ER Terwispelitambyld@comprix.nl

Eindelijk was het zover; KAMP! 
Rond half 10, na het oppompen van de laatste banden en de laatste armen insmeren, vertrokken we richting Appelscha. 
Met veel lawaai gingen we op weg naar de eerste stop. Onderweg werd het geluid al snel minder; er stond een straf windje. Na zo’n 45 minuten zijn we gestopt bij Sluis II in Jubbega. Hier hebben we even wat gegeten en gedronken te hebben en zijn we doorgefietst naar Elsloo. Ook hier hebben we even gepauzeerd en na wat wisselingen in de fietsrij vertrokken we voor het laatste stukje. Ons eerst eindpunt was het Blotevoetenpad in Appelscha. Hier hebben we een prachtig pad gelopen, uiteraard op blote voeten. Nou het is maar goed dat de foto’s geen geluid bevatten wat het gegil en de ‘aahs’ en ‘oohs’ klonken luidkeels door het bos.

Gelukkig was er na deze modderige wandeling ook tijd om even lekker te spelen en souvenirtjes te kopen. 

Daarna was toch echt de tijd aangekomen om naar onze accommodatie te gaan en het laatste stukje te fietsen. Na een klein half uurtje kwamen we hier aan en wederom klonken de aahs en oohs maar nu door de mooie plek waar we zitten! Het is een prachtig plekje met veel vermaak buiten maar ook binnen is het prachtig. Na het inrichten van de slaapzalen hebben we ons prima buiten vermaakt en is er door de corveeploeg heerlijk gekookt. Ondanks dat macaroni niet voor iedereen het favoriete eten is, is er flink gegeten. Dat was ook nodig want de energie vliegt er doorheen, ongelooflijk hoe lang ze maar doorgaan. 
De tweede corveeploeg heeft keurig afgewassen en opgeruimd terwijl de rest weer lekker aan het spelen was.

Vanavond hebben we nog een aantal leuke spellen gespeeld en zo rond half 10 gaat iedereen z’n bed opzoeken. Morgen weer een drukke maar leuke dag voor de boeg. We gaan zien hoe laat het wordt vanavond…. 
 

Morgenavond doen we het het verslag van dag 2!  
 

 

Geplaatst op: 15 Mei 2024

terug